10x10 tips - starta eget boken

 

Funderar du på att starta eget? eller har du redan ett litet företag och vill utvecklas?

 

10x10 tips är en bok som just innehåller 10x10 tips och råd till dig som vill få lite perspektiv och tips på hur du kan arbeta, tänka och utvecklas.

 

Den innehåller tips om exempelvis; Affärsidé, bokföring, marknadsföring, hantera privatlivet och skuldsättning mm.

 

Jag vågar påstå att alla kan ha glädje av dessa tips och idéer som jag sammanställt i en liten bok med titel 10x 10 tips till eget företag.

 

Du kan beställa den genom att maila till info @ johanolson.se

 

 

 

Jag som skrivit boken är serieentreprenör med flertalet företag bakom mig inom mängder av olika branscher. Jag startade mitt första bolag som 13 åring med tillverkning av tillbehör till en dator som på dem tiden var mycket populär (VIC-64). Sedan dess har jag drivit discotek, IT företag, service-, handel-, import- och konsultbolag.

 

Jag har en Master in Science of Business and administration d.v.s. en examen i Företagsekonomi och är certifierad projektledare i botten. Men inget av detta har i grunden varit avgörande för min entreprenörskarriär. Tvärt om har jag på senare tid läst detta och därför vill jag poängtera att det inte är den akademiska kunskapen som är avgörande för om du blir en bra företagare eller inte!

 

Jag håller även föreläsningar, utbildning och deltar i debatter rörande bland annat företagande i Sverige.

 

Till detta kan läggas att jag har en god kunskap inom Juridik och Internationell handel med fokus på EU.

 

 

Jag hoppas att du vill starta nytt och att du ser fördelen med att ta del av mina erfarenheter och tips som ett led i vägen för dig att bli egen företagare!

 

Kör hårt!

 

 

 

----------------------------

 

Stöd gärna min kampanj

      Tack för din hjälp!

Johan Olson © 2012